Saturday, 2 February 2013

sekolah tahun 2013..

 
assalamualaikum dan selamat sejahtera semua....
tisha dah lame sangat tak tulis blog ni...sebab tisha ni pelupe sikit...hehe..asyikla sibuk dengan facebook so sampai tak terlayan blog ni..kesian...hari ni..tisha nak tulis pasal sekolah la..tahun ni kan..tisha rase macam biase jerk..macam tahun tahun yang lain..ok..macam tahun lepas,sekolah tisha ade buat kelas tambahan setiap petang..pastu ade cikgu tanye tahun ni...sape yang nak atau tak nak kelas tambahan..majority kelas tisha tande tak nak kelas tambahan..alasan?hehe takot penat katakan....macam undian pulak...tapi entah macam mane,ade berite yang mengatakan kitorang tetap gak ade kelas tambahan...macam mane lak tu ek??apepon tak pelah..sekarang dah habis bulan january...dah sampai february...terase macam cepat pulak...and..tahun ni tisha ingat nak apply pengawas pusat sumber..bulan feb ni lah,..tisha ajak my friend..ain namenye, untuk apply sekali jd pss tuh..yang paling tisha takotkan sekali...ialah TEMU DUGA ..haiih..mahu tak gementar menggigil nanti tisha nanti nih..by the way,doakan...mintak tolong ehoh ye doakan kitorang berdua dapat jawatan tuh..kalau tak dapat maybe tak de rezeki la...oklah tu je yang tisha nak tulis untuk hari nih..bye bye ...

2 comments:

  1. 안녕하세요~ HI~ this is Twinscraftlife! please visit our blog shop! we sell various cool handmade stuff!! 꼭 오세요~~^^
    twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. HI! 안녕하세요! We are Twinscraftlife! pls visit our blog shop^^ 꼭오세요~
    twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete

Hey, Alang-alang dah datang sini, Comment lah sekali!